AKTUELNO

Hvala na poverenju i ostanite uz Pink!

I četvrtog dana ove nedelje TV Pink je bila najgledanija televizija u Srbiji, među svim emiterima, uključujući i Javni servis Srbije, prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen. Pored ukupnog broja gledalaca koji se opredelio za naš program, TV Pink je bila najgledanija televizija i među ženskom publikom, sa velikom razlikom u odnosu na druge emitere.

Foto: Pink.rs

"Brak na neviđeno" je i ovog četvrtka bio izbor milionskog auditorijuma, a u samom vrhu gledanosti je tradicionalno naš serijski program - "Ljubav iz osvete", "Elif" i "Istanbulska nevesta". Sa neverovatnim udelom u gledanosti od skoro 31 odsto, "Nacionalni dnevnik u 10" bio je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a podjednako dobre rezultate ostvarili su i "Nacionalni dnevnik u 13", "Popodnevni dnevnik" , kao i centralna informativna emisija "Nacionalni dnevnik".

Foto: Promo.

"Novo jutro" i intervju Dee i Sarape sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, bio je najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera, uključujući i Javni servis. Milionski auditorijum pratio je i emisije "Zadruga - Gledanje snimaka", "Zadruga - Pitanja gledalaca", ali i direktna uključenja u najgledaniji rijaliti.

#Televizija Pink

'