AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa Borisom Vukovićem, odgovornim urednikom Srpskog telegrafa i Slobodanom Samardžijom, bivšim dopisnikom "Politike" iz Moskve.

Prištinske privremene institucije zabranile su zvaničnicima Srbije da učestvuju u kampanji za predstojeće kosovske izbore 6. oktobra. sa obrazloženjem da su ovu odluku kosovske vlasti donele, nakon pretnji zvaničnog Beograda zajednici kosovskih Srba. Da li je ovo kršenje svih dosadašnjih dogovora I pregovora u Briselu, ali I kršenje ljudskih prava. O ovome razgovaramo sa Milovanom Drecunom predsednikom Skupštinskog odbora za KiM I Petrom petkovićem iz Kancelarije za KiM.

Lekovi za želudac "ranitidin" i "ranisan", povlače se sa tržišta u Srbiji, ali i u drugim zemljama, zbog sumnje u nesispravnost aktivne supstance ranitidin. O ovome pričamo sa Sašom Jaćovićem direktorom Agencije za lekove i medicinska sredstva

Da li se možemo nazvati nacijom odbojke....koliko je rada potrebno da bi se došlo do evropskog zlata...i kakav je osećaj kada cela zemlja uzvikuje tvoje ime..reći će nam bivši kapiten odbojkašske reprezentacije Srbije Željko Tanasković i bivši odbojkaš Edin Škorić.

Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Partizan učestvuju u UEFA takmičenjima..Zvezda u Ligi šampiona a Partizan u Ligi Evrope. Najvažnija sporedna stvar na svetu će u narednom periodu biti u centru pažnje. Tako će biti i na Trgu republike u Beogradu...a šta nas očekuje tokom ove fudbalske jeseni reći će nam, fudbaler Crvene ZVezde Branko Jovičić, fudbaleri PArtizana Zlatan Šehović i Aleksandar Popović i predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević

Ovog jutra POD REFLEKTORIMA ćemo najaviti pozorišnu predstavu "Arhangelov vojnik", koja se bavi najodlikovanijim, ali i najhrabrijim vojnikom Velikog rata,A naši gosti ovog jutra glumci Aleksandar Lazić i Predrag Vasić.

Pevačica Lena Kovačević reći će nam svoje utiske sa predstavljanja kolekcije Suzane Perić u Milanu.

Hit jutra rezervisan je dr Neleta Karajlića, koji će nam pored muzike predstaviti i svoju knjigu.

#Novo jutro

'