AKTUELNO

Popularni voditelj je sa nama sumirao sezonu na izmaku, ali i najavio šta je sa svojim timom pripremio za narednu.

Otkako je autorska emisija Ognjena Amidžića, "Amidži šou", počela sa emitovanjem, osvojila je nakolonost publike i tako postala jedna od najgledanijih emisija na TV Pink. Već 11 sezona, emisija "Amidži šou" je neprikosnovena u svom terminu i stekla je status omiljene lejt najt šou emisije. Večeras vas od 22 časa očekuje veliko finale ove sezone, koja je po Ognjenovom mišljenju, ali i zvaničnim rezultatima, bila najuspešnija do sada.

Mogu reći najiskrenije da mi je bila lepa ova sezona, bilo mi je prijatno. Nekad ima sezona koje teško padnu, osećaš se čudno, loše. Neke stvari izneseš lakše, neke teže, uradiš odličnu emisiju, a nemaš rezultat kakav si očekivao. U ovoj sezoni, da kucnem u drvo, sve je išlo kako treba, iskreno, hvala svim gledaocima, saradnicima i kolegama. Ovo je možda najuspešnija sezona do sada, što je, moram priznati veoma teško, s obzirom na veliki broj kablovskih kanala, Jutjub kanala, društvenih mreža, Instagram profila i svega što danas čini medijsko nebo. Voleo bih da makar približno ovako bude i u 12. sezoni - rekao je Ognjen na samom početku.

Foto: Pink.rs

Uključujući i večerašnju, Ognjen je oborio rekord sa najviše emisija u jednoj sezoni, a kroz njegov studio prošao je neverovatan broj gostiju!

Nešto sam računao se ekipom, mislim da je oko 210 gostiju prošlo kroz ovu sezonu. Ako smo imali 44 ili 45 emisija, ne znam sad tačno, i u svakoj četvoro, petoro, pa i više gostiju, mislim da je okvirno taj broj između 200 i 250 gostiju - kaže Amidžić.

Foto: Pink.rs

Od toliko mnogo emisija i gostiju, mi smo Ognjena pitali da izdvoji najbolju, što se ispostavilo kao veoma težak zadatak.

Zavisi šta je nekome najbolje, po kojim parametrima: koji su mi gosti najviše prijali, koja emisija je imala taj kvalitet ostvarenosti gostiju, da li po aktuelnosti gostiju... Meni je drago što su najrazličitije emisije bile u vrhu gledanosti. Na primer, izuzetno je bila gledana emisija sa Goranom Bregovićem, sa glumcima filmova 'Južni vetar' i 'Balkanska međa' - Bikovićem , Radonjićem, Kuburom, Radojičićem. Sa druge strane, dve-tri zadrugarske emisije su, što se žargonski kaže, pokidale. Trebalo bi mi malo vremena da se prisetim svih gostiju. Naravno, ugostio sam i političare, ma mnogo gostiju. Ne znam koju bih emisiju izdvojio. Mislim da gledaocima više nije toliko ni važno ko su gosti, već im je taj naš način prezentacije i razgovora dovoljno zanimljiv. Naravno, meni je draže ako ugostim neke ljude koji imaju kredibilitet, koji su ostvareni u nekim branšama koje su ozbiljnije, nego kratkoročni fenomeni. Ali sve su to elementi šoubiznisa i mislim da smo uspeli da to sve uskladimo - objasnio je Ognjen.

Foto: Pink.rs

Sudeći po ovoj, očekuje nas još uzbudljivija 12. sezona vaše omiljene emisije, a autor i voditelj je ekskluzivno otkrio šta vas očekuje od septembra na kanalu TV Pink!

Kako za sada stvari stoje, obećavamo novu scenografiju, novi izgled studija, obećavam nove izazove, igre, čak i nove sadržaje, a razmišljamo da možda kroz jedan segment uključimo i gledaoce, kroz jedan neobičan i veoma kratak kviz, koji mislim da će biti apsolutni hit - otkrio je Amidžić.

Foto: Pink.rs

U poslednjoj emisiji 11. sezone, Ognjen će ugostiti trenutno najaktuelniju ekipu: Natašu Bekvalac, Kiju Kockar, Maju Berović, Acu Lukasa, Alena Ademovića, Suzanu Perić i sve popularniju pevačicu Anđelu Vujović Angellinu. Ovo je dovoljan razlog da budete uz veliko finale emisije "Ami G Show" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Aca Lukas

#Alen Ademović

#Amidži Šou

#Anđela Vujović | Angellina

#Kija Kockar

#Maja Berović

#Nataša Bekvalac

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Suzana Perić

#Televizija Pink

#emisija

'