AKTUELNO

Popularni voditelj za portal Pink.rs otkriva šta za njega predstavljaju praznici!

Jedan od najpopularnijih voditelja na ovim prostorima Ognjen Amidžić već jedanaestu sezonu zaredom uveseljava gledaoce televizije Pink u svojoj autorskoj emisiji "Amidži šou". Za portal Pink.rs šarmantni voditelj govorio je o predstojećim praznicima i šta oni za njega predstavljaju, a prva stvar koju nam je otkrio jeste da ne veruje u deda Mraza.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iskreno, ne verujem, ali ne znam tačno kad sam prestao. Ja mislim da je to bilo otprilike kad i svima, kad neke stvari počneš da kapiraš, verovatno neka osnovna škola. Nadam se do petog razreda (smeh) - rekao je Ognjen i otkrio nam šta za njega predstavljaju praznici:
Praznici, pa ne znam. Ne znam ni kako to da objasnim. Oseća se neki duh zajedništva, porodice, ljubavi, bliskosti, naročito ti novogodišnji, božićni jer predstavljaju neki početak novi, mada ja se odavno ne radujem tim počecima jer to znači da vreme prolazi i da starimo (smeh). Ali lepo je, na stranu sve, ako bi čovek gledao kroz prozor, sneg na granama, ukrasi sijaju, jelke, ima to neku foru - rekao je Ognjen.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Na pitanje šta želi sebi u novoj godini, Ognjen iskreno odgovara.

Pre svega sebi i svojima zdravlje, to je najbitnije. I da se ostvare ti neki planovi koje imamo. To je to - rekao je voditelj.

Za kraj nam je Ognjen otkrio šta je to što je na njega ostavilo najjači utisak u 2018. godini:

Generalno je bilo dosta loših stvari, i kod nas i u svetu i voleo bih da nam svima ova 2019. godina bude mnogo bolja - poručio je Ognjen za kraj.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: N. Vujčić

#Intervju

#Ognjen Amidžić

'