AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U naredna četiri sata gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa Ljubinkom Milinčić, glavnom urednicom srpske redakcije "Sputnik" i novinarom Jakšom Šćekićem.

Srbija će od Francuske nabaviti PVO sistem "mistral" koji će biti integrisan u sistem PASARS domaće proizvodnje, a koje su karakteristike ovog sistema i u kojoj meri će on doprineti boljoj odbrani naše zemlje, o ovim temama pričaćemo sa Miroslavom Lazanskim, komentatorom Politike.

O sporazumima koje će Srbija i Francuska danas potpisati iz oblasti vojne saradnje, očekivanjima od posete francuskog predsednika, aktuelnoj situaciji na Kosovu, ali i drugim važnim temama, razgovaramo sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom.

Da li poseta francuskog predsednika Emanuela Makrona Srbiji znači i finalizaciju izgradnje beogradskog metroa i šta su bile glavne prepreke za njegovu izgradnju u prošlosti - o ovome ćemo razgovarati sa Milutinom Mrkonjićem, bivšim ministrom infrastrukture i Goranom Vesićem, zamenikom gradonačelnika Beograda.

O pozivu koji je dobio od Bokserskog saveza Rusije da kao najperspektivniji borac iz ovog dela Evrope bude promoter Međunarodnog dana boksa 21. i 22. jula u Moskvi, ali i meču koji ga čeka u Kanadi 7. septembra protiv Meksikanca čije se ime još uvek drži u tajnosti, razgovaraćemo sa bokserom Veljkom Ražnatovićem.

Pod reflektorima je glumica Ivana Dudić, sa kojom ćemo razgovarati o seriji "Crveni mesec" čije emitovanje na TV Pink počinje polovinom jeseni, a u kojoj ona igra glavnu ulogu.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Danicu Krstić i Šejlu, pevačicu Divanhane koje će nam predstaviti njihovu novu pesmu "Voće rodilo".

#Novo jutro

'