AKTUELNO

Kada su zvanična istraživanja gledanosti u pitanju, podaci agencije Nilsen Audience Mensurment govore da je u jučerašnjem danu Pink bila zvanično najgledanija televizija u Srbiji, a kao i prethodnih dana, ostvarila je znatno veću prednost u određenim kategorijama gledalaca u odnosu na ostale emitere.

Posebnu prednost naša televizija ostvarila je među ženskom populacijom, kao i u kategorijama gledalaca urbane populacije i starosti od 18 do 49 godina. Pored toga, među deset najgledanijih emisija u danu, čak pet je Pinkovih.

Foto: Printscreen

Ubedljivo najgledanija emisija u danu svih komercijalnih emitera je “Paprazzo lov” sa udelom u gledanosti od 24% i auditorijumom od 1.100.000 gledalac, dok ovaj format sledi i “DNK” sa udelom u gledanosti od neverovatnih 26%.

Foto: Promo.

Verna Pinkova publika prati serijski program, pa su u samom vrhu gledanosti serije “Istanbulska nevesta”, “Zabranjena ljubav” i “Elif”. Fantastični rezultati slede i za emisiju “Zadruga-Pitanja gledalaca” sa 30% auditorijuma, dok su na zvaničnoj top listi visokopozicionirana i dnevna uključenja u Zadrugu.

Foto: Pink.rs

Nastavili ste da se informišete u “Nacionalnom dnevniku” koji je u danu iza nas ubedljivo najgledanija informativna emsiija svih emitera, dok ga na zvaničnoj top listi sledi i Popodnevnevni dnevnik. “Novo jutro”, tradicionalno je juče je bio najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz nas. Vaša Televizija Pink!

#Gledanost

'