AKTUELNO

Nastavlja se i dalje trend rasta TV Pink, kada su zvanična istraživanja gledanosti u pitanju, govore podaci agencije Nilsen Audience Mensurment.

U jučerašnjem danu Pink je zvanično najgledanija televizija u Srbiji, a kao i prethodnih dana, Pink je ostvario znatno veću prednost u određenim kategorijama gledalaca u odnosu na ostale emitere.

Posebnu prednost naša televizija ostvarila je među ženskom populacijom, kao i u kategorijama gledalaca urbane populacije.

Verna Pinkova publika prati serijski program, pa su u samom vrhu gledanosti serije “Istanbulska nevesta”, “Ćerke” i “Elif”.

Foto: RTV Pink

1.200.000 gledalaca ispratilo je nova dešavanja poznatih u “Paparazzo lov”-u koja je zvanično najgledanija zabavna emisija svih emitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Emisija “DNK” je na visokoj poziciji sa udelom u gledanosti od čak 26%, dok su u samom vrhu gledanosti direktna uključenja u “Zadrugu” a emisija “Zadruga-Narod pita” ostvarila je udeo u gledanosti preko 30%.

Foto: Promo

Nastavili ste da se informišete u “Nacionalnom i Popodnevnom dnevniku”, pa je tako naš informativni program najgledaniji od svih komercijalnih emitera. “Novo jutro” i juče je bio najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz nas. Vaša Televizija Pink!

#Gledanost

'