AKTUELNO

Vaša dobra navika – svakog vikenda od 10 do 13 časova na TV Pink

Na kraju sedmice u kojoj smo umesto naočara za sunce nosili kišobrane, “Žikina šarenica” u subotu, 1. juna u 10 sati na TV Pink, podseća na poslovicu - Vreme je najveći gospodar. Ipak, kiša neće sprečiti autora Živorada Žiku Nikolića, voditeljku Mariju Egelja i njihove goste da nam zanimljive događaje pred nama najave, a one za nama predstave.

Foto: Pink.rs/Promo

Među prvim gostima u studio ulaze Aleksandra Blagojević, direktorka Turističke organizacije Boljevac i Vesna Stanković, glumica. Oni će najaviti Festival narodnog stvaralaštva “Crnorečje u pesmi i igri”, koji će se po 49. put održati u Boljevcu od 6. do 9. juna. Nastavnik Muzičkog vaspitanja u O.Š. “Laza Kostić” na Novom Beogradu, Milorad Đurić, dolazi sa školskim horom u emisiju, dok će violončelistkinja Jelena Mihailović, poznata kao Jela čelo, pričati o interesantnom spoju muzike, mode i poezije.

Foto: Pink.rs

O poeziji će biti još reči, od Veroljuba Vukašinovića, koji predstavlja svoju knjigu “Vetar i dažd”. Na dan kada počinje 3. Međunarodni književni festival “Inđija pro poet 2019”, direktor festivala Miodrag Jakšić sa svojim saradnicima najavljuje šta će se sve dešavati do 5. juna, dok Viktor Lazić ispred Udruženja “Adligat” otkriva dobitnike književne nagrade “Đurin šešir”, koje su dodeljene u Кući Đure Jakšića u Skadarliji.

Od pevača u subotu će Žika i Marija ugostiti Dejana Matića, koji predstavlja novi spot, u studiju će pevati i Branko Babić, Bojan Rajović sa “Dream bendom”, a posebna atmosfera se očekuje od trubačkog orkestra Božidara Mladenovića.

Pink RS

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'