AKTUELNO

Vaša dobra navika, svakog vikenda od 10 do 13 sati na TV Pink.

Putovaćemo širom naše lepe Srbije, ali i diljem sveta uz “Žikinu šarenicu”, koja će i ovog vikenda, 11. i 12. maja od 10 sati ponuditi gledaocima TV Pink odličnu zabavu i niz korisnih informacija.

Autor i voditelj Živorad Nikolić će uz koleginicu Mariju Egelja subotnju emisiju otvoriti poslovicom “Da ga zemlja ne vuče, poleteo bi”, a odmah zatim nas vodi na jedan zanimljiv koncert održan u Kolarčevoj zadužbini. Petar Stakić, programski direktor Asocijacije “Sport za sve”, će uz kolegu Dejana Lazarevića predstaviti predstojeće akcije ovog udruženja, a potom u studio ulaze gosti iz Stare Pazove, predvođeni Draganom Zorić Stanojković, direktorkom njihove Turističke organizacije.

Foto: Pink.rs/Promo

Uz prilog sa modne revije, Svetlana Horvat, predsednica Nacionalne komore za modu i Suzana Perić, modna kreatorka, publici će preneti utiske sa 12. Srpske nedelje mode, održane u Novom Sadu.

Splet narodnih pesama uz orkestar Časlava Ljubenovića izvode Vesna Dimić i Biljana Petković, a u emisiji pevaju i Mitar Mirić, Ivan Gavrilović i drugi.

Pink RS

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'