AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Gosti prelistavanja štampe biće direktor Centra za proučavanje globalizacije prof.dr Dejan Miletić i istoričar Saša Adamović.

- Koliki je značaj izgradnje deonice auto-puta na glavnoj trasi Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri, kakvi su prvi utisci onih koji su prošli ovim putem i kakve su preporuke vozačima… o tome razgovaraju sa Aleksandar Senić, direktor sektora za izgradnju u Koridorima Srbije i Leonida Vuković, šef projekta za Grdeličku klisuru u "Koridorima Srbije".

- O bezbednosnoj situaciji i odlasku naših turista u Egipat i rizična područja ovog leta, kao i o zaoštravanju krize i gomilanju oružja na Bliskom istoku, u temi jutra, govoriće ambasador Srbije u Egiptu od 2011-2018. Dragan Bisenić, prof.dr Zoran Keković sa Fakulteta bezbednosti i direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija-YUTE Aleksandar Seničić.

- Ko će sve moći da bude potencijalni donor, ali i da koristi usluge prve banke reproduktivnih ćelija u Srbiji, koja se otvara danas, pitamo ministra zdravlja dr Zlatibora Lončara.

- Zašto je upotreba "privatnih poligrafa" u Srbiji sve popularnija i šta kaže zakon, čućemo od licenciranog poligrafskog ispitivača Slobodana Zečevića i savetnika za bezbednost i istrage Stevana Đokića.

- Pod reflektorima "Novog jutra", o novoj premijeri Pozorišta na Terazijama, sa prvakom baleta tog teatra, Milanom Gromilićem.

- Zašto su za beogradske studente važni "FitPass dani sporta" koji će, 25. i 26. maja, biti održani na Adi Ciganlji, pitamo organizatore tog događaja.

- "Hit jutra" biće rezervisan za novu pesmu bivše Pinkove zvezde Bojana Grujića.

#Jutarnji program

#Novo jutro

'