AKTUELNO

Budite uz 'Novo jutro' televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavaju Vladimir Đukanović, narodni poslanik,i Vasilije Papović, zamenik glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista "Alo".

- Zašto samohranoj majci Tatjani Aničić i njenom sinu Boromiru preti prinudno,iseljenje iz stana u kojem žive i šta se sve dešavalo juče kada je po šesti put bilo zakazano njihovo iseljenje, tema je o kojoj ćemo razgovarati upravo sa gospođom Aničih, Vojislavom Vuksanovićem, iz organizacije Krov nad glavom i Tamarom Gucunjom, iz Komore izvršitelja.

- O priznanju Draga Đilasa da je član njegove partije Stranke slobode i pravde zapalio knjigu zamenika gradonačelnika Beograda, Gorana Vesića, o ispovesti Lazara Lešnjaka, venčanog kuma Marka Bastaća, o Bastaćevim kriminalnim radnjama, ali i o planovima Ministarstva načijem je čelu, razgovaraćemo sa Aleksandrom Vulinom, ministrom odbrane.

- Videćemo i ekskluzivni intervju predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je o aktuelnim događajima dao za televiziju Pink.

- A u poslednjem satu bavićemo se najvećim korupcionaškim skandalom u državnoj,upravi. Lazar Lešnjak, venčani kum Marka Bastaća i njegov doskorašnji saradnik na Opštini Stari grad, u šokantnoj ispovesti za Crnu hroniku ispričao je detalje o tome kako je Bastać uzimao mito od investitora koji su bespravno gradili na opštini Stari grad, da mu je novac donosio u kovertama, ali i da je preživeo pravi pakao kada mu jednu od koverti nije doneo. Da li posle ovakvih optužbi ima mesta u politici za Marka Bastaća?

#Novo jutro

#najava

'