AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

TV Pink četvrtu nedelju meseca januara završava kao UBEDLJIVO najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, tek koji procenat manje u odnosu na Javni Servis Srbije. Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je bio gledaniji u posebnim grupama i od Javnog Servisa Srbije gde se posbno ističe značajnija razlika u odnosu na ostale emitere u grupama gledalaca urbane i ženske populacije.

Serijski program naše televizije svakodnevno je među najgledanijim emisijama. Serije “Elif”, “Istanbulska nevesta”, “Zabranjena ljubav” prethodna tri dana u samom vrhu gledanosti. Takođe, seriju Radoša Bajića “Šifra Despot” ispratila je verna Pinkova publika.

Foto: Promo

Tokom sva tri dana UBEDLJIVO najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera je “Nacionalni dnevnik”. Naša centralna informativna emisija tokom vikenda nalazi se među sedam najgledanijih emisija u danu sa vise od 1.200.000 gledalaca. Na listi najgledanijih emisija su i “Nacionalni dnevnik u 13h”, “Popodnevni dnevnik”, kao i vanredna uključenja na lice mesta u okviru “Poslednje vesti”. “Novo jutro” je u prethodna tri dana tradicionalno najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs

Dve ubedljivo najgledanije zabavne emisije za dane vikenda su Pinkove. ”Magazin IN” u subotu sa 1.200.000 gledalaca među pet najgledanijih emisija u danu, dok je “Premijera Vikend Specijal” u svom nedeljnom terminu sa auditorijumom od 1.100.000 gledalaca među najgledanijim emisijama u danu.

Foto: TV Pink Printscreen

“Kontravizija” u nedelju beleži odlične rezultate i visoku poziciju na zvaničnoj top listi.

Foto: TvPink Printscreen

Pinkov muzički šou “Pinkove zvezdice - All stars” pratio je milionski auditorijum, dok je u repriznom terminu emisiju “Paparazzo lov” pratilo približno 20 odsto auditorijuma.

Foto: TvPink Printscreen

Srbija je prve sate vikenda provela i uz potpuno drugačiju “Žikinu Šarenicu” koja je sa novinama ušla u 2019. godinu .

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nove situacije i dešavanja u hiper rijalitiju “Zadruga” prepoznala je i naša publika, pa su tokom sva tri dana vikenda na zvaničnim top listama gotovo sva uključenja u Zadrugu, kao i specijalne emisije “Zadruga - Nominacije”, “Zadruga - Izbacivanje” i “Zadruga - Pitanja novinara”.

Foto: TvPink Printscreen

Uspešno završavamo prvi mesec naše slavljeničke godine. Hvala vam, jer ste upravo Vi dopineli svemu tome. Vaš Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'