AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Televizija Pink je tokom sva tri dana vikenda bila ubedljivo najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen. Pored fantastičnih rezultata u ukupnom broju gledalaca, Pink je u određenim ciljnim grupama gledaniji i od javnog servisa Srbije, gde se posebno ističu pripadnice ženskog pola.

Tokom sva tri dana u samom vrhu gledanosti nalazi se Pinkov serijski program. Serije inostrane produkcije „Elif“, „Istanbulska nevesta“, „Zabranjena Ljubav“, ali i domaća serija „Šifra Despot“, uz koju je bilo neverovatnih milion gledalaca, nalaze se među najgledanijim igranim programima tokom vikenda.

Foto: Promo

Informativni program naše televizije najgledaniji je među svim komercijalnim emiterima. „Nacionalni dnevnik“, „Poslednja vest“, „Nacionalni dnevnik u 12“ i „Popodnevni nacionalni dnevnik“ ubedljivo su najgledaniji, dok je „Novo Jutro“ jutarnji program uz koji se budi Srbija, pa su emisije slične sadržine drugih emitera daleko lošije rangirane u poređenju sa Novim jutrom.

Foto: RTV Pink

Do sada nezapamćen show "Pinkove zvezdice All stars" ispratilo je neverovatnih 1.150.000 gledalaca, što je ovu emisiju rangiralo u najgledaniji muzički show program ovog petka.

Gledaoci su odlučili da snežni vikend započnu uz „Žikinu Šarenicu“ pa je ova emisija visokopozicionirana na zvaničnoj top listi. Talk Show "Magazin IN" u svom terminu i dalje je najgledanija emisija svih emitera, a verna Pinkova publika pratila je reprizu emisije „Paprazzo Lov“.

Foto: Pink.rs/Promo

Autorska emisija Lava Pajkića u nedelju je među deset najgledanijih emisija u danu, dok je Pinkova publika nedelju popodne provela uz omiljenu emisiju o poznatima „Premijera Vikend Specijal“.

Tokom sva tri dana vikenda u samom vrhu gledanosti nalaze se sva uživo uključenja u rijaliti "Zadruga", kao i specijalne emisije „Zadruga-nominacije“ i „Zadruga- Izbacivanje“.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz TV Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'