AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Tokom sva tri dana vikenda, TV Pink je ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, dok je u subotu Pink najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije, govore zvanični podaci agencije Nilsen. Pored uspešnijih rezultata u ukupnom broju gledalaca, naša televizija gledanija je i u posebnim grupama gledalaca, među kojima se najviše ističe publika ženske i urbane populacije.

Petak i subota, rezervisani su za igrani program TV Pink. Serije “Elif”, “Dženetine suze”, “Ljubav iz osvete”, i “Njena sudbina” nalaze se među deset najgledanijih emisija u danu. Za dane vikenda je bez konkurecnije i zvanično najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera “Nacionalni dnevnik”. Slede i ostale informativne emisije: Popodnevni i Nacionalni dnevnik u 13h. Pored navedenih formata informativne redakcije, “Novo jutro” je tokom sva tri dana vikenda ubedjivo najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera.

Sva dnevna direktna uključenja u Zadrugu su u samom vrhu gledanosti, dok su na zvaničnim top listama visokopozicionirane specijalne emisije: „Zadruga-Nominacije“, oko 1.100.000 gledalaca pratilo je „Zadrugu-Izbacivanje i Vanredno ubacivanje“, a 21% auditorijuma pratilo je emisiju „Zadruga-Pitanja Novinara“.

Vikend je rezervisan za Pinkove emisije. Politički talk show “Hit tvit” pratilo je 1.300.000 gledalaca, dok je verna Pinkova publika pratila “Kontraviziju”.

Subota je rezervisana za „Magazin IN“, dok je u svom teminu emitovanja ubedljivo najgledanija i visokorangirana na zvaničnoj top listi emisija „Premijera Vikend Specijal“.

Hvala na poverenju i ostanite uz vaš Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'