AKTUELNO

Megan Markl, suprugu princa Harija, savladale su emocije danas tokom službe povodom sahrane kraljice Elizabete II u Vestminsterskoj opatiji.

Ona se naime rasplakala tokom službe koju prate milioni ljudi širom sveta, a fotografi su je uslikali i kako briše suze.

Osim toga, Megan je duboko uzdahnula kada je prošla pored kovčega s preminulom kraljicom, a kome se na kralju službe poklonila, prenosi bitanski Mirror.

S obzirom na to da je Megan Markl pod lupom svetske javnosti, posebno od smrti kraljice Elizabete, te se svaki njen korak ili gest tumače kao foliranje, verovatno će i ove njene suze naići na lavinu reakcija.

Foto: Tanjug AP/Hannah Mckay

Vojvotkinja od Saseksa došla je u Vestimnstersku opatiju automobilom sa Sofi, groficom od Veseksa.

Megan je stigla u crnoj haljini i crnim štiklama, uz šta je iskombinovala šešir u istoj boji. Mirror piše da je prema Vestminsterskoj opatiji hodala nekoliko koraka iza Kejt Midlton, princeze od Velsa, što su mnogi protumačili kao da joj se na taj način jasno stavlja do znanja gde joj je mesto u kraljevskoj porodici.

Naime, s obzirom na liniju nasledstva nakon smrti kraljice Elizabete, princ Čarls je peti u redu za presto (posle brata Vilijama i njegovo troje dece - princa Džordža, princeze Šalot i princa Luisa), te i ne čudi protokol po kome Megan Markl stoji u redu iza Kejt Midlton i na kraljičinoj državnoj sahrani.

Foto: Tanjug AP/Hannah Mckay