AKTUELNO

Jedna majka iz Kalifornije organizovala je tajne žurke za tinejdžere, nabavljala je piće i prezervative za njih, a čak je i gledala seks, rekli su tužioci.

Šenon O'Konor gledala je i smejala se u spavaćoj sobi dok je pijani tinejdžer pipao i napadao devojku koja je bila prijateljica tada 15-godišnjeg sina O'Konorove, navodi se u sudskim dokumentima, a prenosi Njujork post.

Ova 47-godišnja majka organizovala je tajne žurke za druge roditelje čak i za svog muža dok su deca od 14 i 15 godina bila toliko pijana da su povraćala, nisu mogla da stoje na nogama i pada su u nesvest, dodaje se u dokumentima.

-Bilo je potrebno mnogo hrabre dece da istupe i razotkriju ovaj duboko uznemirujući slučaj, rekao je tužilac Džef Rosen u saopštenju.

O'Konor koja je takođe poznata i kao Šenon Bruga uhvaćena je u Ajdahu, gde sada živi. Tužioci planiraju da je izruče Golden Stejtu kako bi se suočila sa popisom od 39 krivičnih dela.

Tokom osam meseci, u periodu od 2020. godine do početka ove, O'Konorova je navodno organozovala nekoliko žurki za svog sina i njegove prijatelje i vršila je pritisak na prisutne da razvrat drže u tajnosti.

-Govorila je ako se nekome kaže da ona može d aode u zatvor, navodi se u saopštenju.

Na jednoj žurki, ona je dala jednom dečaku prezervativ i gurnula ga je u sobu gde je pijana 14-godišnjakinja ležala na krevetu.

-Devojka se uplašila, pobegla i zaključala se u kupatilu, navodi se u saopštenju.

Na drugoj žurki, Konorova je otpratila dečaka u sobu sa jednom pijanom devojkom, a zatim otišla. Prema navodima tužioca, devojka je napadnuta. Devojka se kasnije suočila sa O'KOnorovom, jer ju je ostavila samu u izuzetno pijanom stanju, dodali su tužioci.

Ona se tereti za brojna krivična dela, uključujući zlostavljanje dece i seksualno zlostavljanje.