AKTUELNO

Neverovatan obrt dogodio se nedavno.

Penzionisani agent MI5, Džon Hopkins (80), priznao je niz neverovatnih ubistava otkad je izašao iz bolnice u Londonu rekavši da mu je preostalo nekoliko nedelja života i da ne želi da umre, a da ne kaže istinu.

Kako prenose strani mediji, Hopkins tvrdi da je bio uključen u 23 ubistva britanske obaveštajne agencije, uključujući i ubistvo princeze Dajane.

Foto: YouTube screenshot

Hopkins, koji je 38 godina radio kao operativac za M15, tvrdi da ga je ta služba često koristila za diskretna ubistva pojedinaca koji su smatrani pretnjom po sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva.

Za prinezu Dajanu kaže da je bila jedinstvena među svojim žrtvama i jedina žena koju je ikad ubio, kao i jedina osoba iz kraljevskog društva. Hopkins kaže da se oseća "ambivalentno" zbog smrti princeze Dajane.

On tvrdi da je njeno ubistvo naredila sama kraljevska porodica.

- Kraljevska porodica imala je dokaze da planira da se razvede od Čarlsa. Znala je previše kraljevskih tajni. Moj šef mi je rekao da ona mora da umre. Primio je naređenje direktno od princa Filipa i morali smo to da uradimo tako da izgleda kao nesreća. Nikada pre nisam ubio ženu, a još manje princezu, ali izvršio sam naređenje - rekao je on i dodao da je to uradio za kraljicu i zemlju.

On je zbog polesti na kućnom lečenju i ostalo mu je još malo života, a istakao je da očekuje da će da ga privedu zbog svog priznanja.

#Princeza Dajana

#Ubistvo

#Velika Britanija

'