AKTUELNO

Misica koja pati od antisocijalnog poremećaja ličnosti tvrdi da je zbog svoga stanja varala gotovo sve momke i da pritom nije osećala grižu savest.

Kanika Batra na svom Jutjub kanalu objavila je video pod nazivom "Intervju sa sociopatom" u kojem je progovorila o svom mentalnom zdravlju. Finalistkinja izbora za Mis Australije tvrdi da ju je procenilo desetak psihijatara koji su zaključili da ima "antisocijalnu i narcističnu ličnost". Simptomi uključuju manjak empatije, zanemarivanje drugih te sklonost laganju i manipulaciji.

Tvrdi kako joj je teško da bude "moralno dobra" osoba i da joj je lakše da bude neverna, posebno zato što nikad ne oseća krivicu i sram zbog svojih postupaka. Trenutno je ima verenika Sema, iako priznaje da je prevarila trojicu od petorice nekadašnjih partnera.

Kanika kaže da pokazuje svoju "zlu stranu" ljudima koji su je povredili i da zna da bude poprilično osvetoljubiva. Iako joj griža savest ne predstavlja problem, pokušava da ne ponovlja istu grešku dva puta. Iako pokušavada bude iskrena s muškarcima, svoju dijagnozu ne otkriva dok se ne zbliže. Tvrdi kako ih zbog svog stanja "bombarduje ljubavlju", odnosno preterano ih zasipa pažnjom.

Oponašanjem drugih naučila je emotivne odgovore, a sebe je izgradila na identitetima bliskih osoba.

"Kada biste sve to uklonili, u srži ne bi ostalo ništa. Jako tužno", objasnila je. Tvrdi da je morala da nauči kako češće da trepće jer bi ponekad neprekidno gledala druge ljude u oči i time ih izbezumila.

Kanika ne želi decu dok ne odradi "kompletnu terapiju" i bude sigurna da može biti uz njih "fizički, emotivno i finansijski".