AKTUELNO

Dženifer Lopez je proteklog vikenda u Hemptonsu proslavila 55. rođendan, a sudeći po fotografijama, može se pretpostaviti da je tema zabave bila hit serija "Bridgerton". Gosti su se pojavili u raskošnim izdanjima, ali među njima nije bio glumac Ben Aflek.

Pevačicin rođendan je u sredu, ali odlučila je da za svoje prijatelje ekstravagantnu proslavu priredi za vikend. Zaista se potrudila, te je čak organizovala dolazak kočije, a na dan proslave je objavila fotografiju radujući se rođendanskoj zabavi.

"Danas će biti divan dan. Srećna subota svima", napisala je Dže Lo uz fotografiju na Instagramu.

Na proslavi je viđena njena majka Gvadalupe Rodrigez i nećaka, a zabavljala se i glumica Sara Džesika Parker. Ipak, na vidiku nije bilo Bena Afleka, za kog kruže glasine da već dva meseca živi odvojeno od Dženifer.

Par navodno prodaje i vilu na Beverli Hilsu koja vredi 60 miliona dolara. Poznati holivudski par još se nije oglasio povodom spekulacija o svom razvodu, ali nisu viđeni zajedno u javnosti od 5. juna. Ipak, izvor za Daily mail tvrdi da njihovom braku nije došao kraj.

"Dženifer se trenutno nada da će spasiti svoj brak s Benom", objasnio je izvor. Inače, Dženifer je viđena kako provodi vreme s Benovom decom, a mnogi pretpostavljaju da je to znak kako želi da popravi odnos s glumcem.

Autor: Dubravka Bošković