AKTUELNO

Pop zvezda sinoć je proslavila 50. rođendan, a na gala žurki pojavili su se i Rosa i Anton Tržan da pruže podršku svojoj naslednici

Goca Tržan priredila je u ponedeljak veče žurku povodom svog 50. rođendana, a pored prijatelja i kolega sa estrade na proslavi su se pojavili i pevačicini roditelji Rosa i Anton.

Gocina mama zablistala je u plavoj haljini i svi su komentarisali kako je ćerka Goca ista ona. Komplimenti nisu izostali ni za Gocinog oca Antona koji je izgledao poput nekom "momčića" kako se žargonski kaže, budući da je za svoje godine veoma mladolikog izgleda.

Foto: Pink.rs

Goca često i untervjuma ističe da su joj roditelji tokom karijere bili velika podrška i da bez njihove pomoći sigurno ne bi dogurala tako daleko, kao i njena ćerka Lena koja je nedavno napunila 17. godina.

Video: Pink.rs

Inače, proslava rođendana Goce Tržan trajala je do duboko u noć, a na spisku zvanica našli su se članovi grupe Tap 011, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Jelena Tomašević, Vesna Dedić, Suzana Perić sa ćerkom Tifani i mnogi drugi. 

Autor: Darko Tanasijević