AKTUELNO

Kim Kardašijan samo širi svoju poslovnu imperiju, udružila je sada snage sa čuvenim brenndom nakita Swarovski pa je zajedno sa svojom modnom kućom SKIMS osmislila modnu kolekciju svetlucave odeće.

Među tim novim modelima je i haljina inspirisana čuvenom toaletom Merilin Monro, u kojoj je legendarna glumcia 1962. otpevala rođendansku pesmu tadašnjem američkom predsedniku Džinu F. Kendiju. Kim je originalnu haljinu nosila na Met Gali 2022. i time izazvaal brojne kritike.

Haljina iz kolekcije "Swarovski and SKIMS" inspirisana kultnim odevnim komadom koji je nosila Merilin Monro je već prodata. Postojale su tri verzije te haljine, u tri boje, a potražnja je bila ogromna, piše People.

Kada se Kim Kardašijan u originalnom modelu pojavila na Met Gali, mnogi su negodavali smatrajući da taj odevni predmet ne treba da se iznosi iz Muzeja "Rplijevo verovali ili ne".

Kim Kardašijan uvek nađe načina kako da doskoči kritikama, a kritikovali su i da je držala rigoroznu dijetu kako bi mogla da obuče kultnu haljinu pa onda o tome javno pričala.

Foto: Instagram.com/@kimkardashian

Kreativna direktorka Swarovski Đovana Engelbert oduševljena je saradnjom sa TV zvezdom. Kolekciju čine haljine, kao i različiti ukrasi za telo.

- Otkako sam postala kreativna direktorka Swarovski, želela sam da sarađujem sa SKIMS koji je ukorenjen u ideji o kristalu koji postaje koža. Radili smo sa Kim na kreiranju nakita za telo i još mnogo toga, sve se to može stilizovati na toliko načina i otkriti glamur u nama. Jedva čekam da vam pokažem celu kolekciju - napisala je ona na Instagramu dok je Kim na ovoj mreži poručila:

- Oduvek sam bila kristalna devojka.

Haljina koju je nosila Merilin Monro izvorno je koštala 12.000 dolara, a 2016. ju je pomenuti muzej otkupio za 4. 8 miliona dolara.

Brojne poznate ličnosti podržale su novi poslovni uspeh Kim Kardašijan i brend Swarovski. na zabavi je prikazano pregršt modnih izdanja u stilu nove kolekcije, pojedine zvezde nosile su ukras za telo dok su druge zvanice šetale u provokativnim odevnim kombinacijama.

Autor: N. Ž.