AKTUELNO

Kim Kardašijan predstavila je novu kolekciju donjeg veša svog brenda Skims, a kao specijalno iznenađenje za dame povodom Dana zaljubljenih, 14. februara, u prodaju je pušten poseban set donjeg veša.

Verovali ili ne, Kim je napravila brushalter i tanga gaćice od potpuno jestivih komada - slatkiša, tako da sigurno neće dugo trajati, ukoliko uopšte bude dočekao Dan zaljubljenih.

Kim je na društvenim mrežama u cilju reklamiranja nove kolekcije pozirala u romantičnim roze kompletićima i pidžamama za spavanje, ali u ovom slatko-izazovnom kompletu, na veliku žalost njenih obožavalaca, nije.

Jestivi komplet donjeg veša ima i brendirane bombone (Skims) koje vise sa "tračica". Ovaj komplet može se naći na Skims stranici i poručiti, bilo u kompletu, bilo odvojeno. Dostupan je u jednoj veličini, a kako je navedeno cena grudnjaka je 4.000 dinara i zove se "Candy Bra", dok je cena gaćica "Candy Panty" 2.900 dinara.

Nedugo nakon što je Kim predstavila ovaj slatki komplet, sajt za prodaju je pao zbog velike potražnje, zbog čega se oglasila na društvenoj mreži X.

Problem je ubrzo rešen, te na Skims sajtu piše da je ovaj slatki komplet ponovo dostupan za sve zainteresovane.

Autor: N. Ž.