AKTUELNO

Ekipa sitkoma, preostala petorka, Dejvid Švimer, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou i Mat le Blank pojavili su se na ispraćaju vidno utučeni.

Slavni glumac i zvezda serije "Prijatelji" Metju Peri preminuo je pre nedelju dana u svom domu u Los Anđelesu, a pre dva dana je sahranjen. Veliki broj fanova i dalje se okuplja ispred njegove kuće gde ostavljaju cveće, poruke i njegove slike iz serije koje su je i obeležile.

Ekipa sitkoma, preostala petorka, Dejvid Švimer, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou i Mat le Blank pojavili su se na ispraćaju vidno utučeni.Upravo njihova slika sa sahrane postala je viralna na društvenim mrežama.Naime, na jednoj stranici napravljen je kolaž - selfi nastao prošle godine prilikom okupljanja čuvene šestorke i druga fotografija na kojoj su oni  na njegovom ispraćaju.

- Poslednja fotografija na kojoj su zajedno. Leti visoko Metju - piše u opisu slike.

"Nisam bio spreman na ovo", "Prosto mi je teško što ne vidim Metjua sa njima na fotografiji", "Koliko teška slika", "Nikada neću preboleti njegov odlazak", neki su od komentara ispod fotografije.

Autor: Pink.rs