AKTUELNO

Velika tuga

Slavni glumac Džo Lara, najpoznatiji domaćoj publici po ulozi Tarzana, poginuo je u stravičnoj avionskoj nesreći u subotu 29. maja, a u javnost je dospeo snimak sa mesta nesreće, koji je nastao tokom uviđaja.

Proslavljeni "Tarzan" je u trenutku nesreće bio sa svojom suprugom Gven u privatnom avionu, a pored njih poginulo je još pet osoba. Istražitelji su tragali za njihovim telima, za koje se verovalo od samog starta da nisu preživeli.

Ubrzo nakon poletanja sa "Smirna" aerodroma kod "Palm bič-a" na Floridi, mali mlaznjak se srušio na jezero Persi Prajst, potvrdio je vatrogasno-spasilački tim okruga Rutherford. Svih sedam osoba se smatralo pokojnima.

Foto: Facebook.com/NewsChannel 5 Nashville

Više mesta, uključujući šerifa okruga Ruterford i Saveznu upravu za vazduhoplovstvo, reagovale su na licu mesta, a Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja vodio je istragu.

Supruga slavnog glumca Gven bavila se fitnesom i planom i programom ishrane za mršavljenje i pravilnu dijetu, kojom je pomagala mnogim ljudima i bila je veoma uspešna u tome. Džo je rođen u San Dijegu u Kaliforniji, a proslavio se u filmu "Tarzan" po kojem su ga svi prepoznavali. Džo i njegova supruga Gven su imali zajednički Jutjub kanal, koji je bio po principu rijaliti programa, a glavni učesnici su bili upravo njih dvoje.

Foto: Facebook.com/NewsChannel 5 Nashville

Autor: N.V.