AKTUELNO

Dugo se borila sa mnogim problemima, nakon čega je odlučila da se povuče iz javnog života.

Svetska zvezda Suzan Bojl kao grom iz vedra neba se pojavila i zasijala u punom sjaju i od neugledne domaćice, kako su je nazivala, pretvorila se u pravu metu paparaca, novinara, ali i velike horde fanova.

Suzana je na takmičenju, koje je vinulo u visine, bila apsolutni favorit, ali joj nije to nije pomoglo da pobedi, te je zbog toga usledio emotivan krah sa kojim se teško izborila i nosila, a kasnije je zbog cele situacije završila u duševnoj bolnici. U večeri finala, dok je ceo svet bio uveren da je ona pobednica emisije "Britanija ima talenat", ona gubi i iste večeri završava u bolnici. Izašla je sa dijagnozom depresije, a nakon izlaska iz bolnice otišla je u manastir u Škotskoj.

Foto: Printscreen YouTube/SusanBoyles

Suzan je na vrhuncu svoje karijere dobila, između ostalog, i ceo tim profesionalaca kojima je zaduženje bilo da od domaćice naprave zvezdu. I odjednom se zaista Suzan pretvorila u zvezdu, uvek u najboljim i skupim komadima garderobe, sa sređenom frizurom i potpunim stajlingom do perfekcije.

Ekspanzija njene popularnosti desila se kada je izjavila da je nevina, kao i da se nikada nije poljubila, što je izazvalo burnu reakciju javnosti, a pažnja i pozivi muškaraca su se samo ređali, zbog čega je bila primorana da stalno menja brojeve telefona.

Od tada se dugo slabo pojavljivala u medijima. Onda se prošle godine pojavila njena najava da je spremna za povratak na scenu. Tako je i bilo, pa se vratila tamo gde je sve i počelo, u emisiju koja otkriva talente, gde je otpevala pesmu koja ju je i proslavila - I dreamed a dream. Time je tada proslavila punih 10 godina od svog prvog pojavljivanja kojim je stekla svetsku slavu.

Foto: Printscreen YouTube/ SusanBoyles

A za više od 10 godina, Suzan se bitno promenila. Sada je elegantnija, stilizovanija, a vidne su i određene estetske korekcije na njenom licu. Na novim fotografijama, ali i na onim koje kači poslednjih nekoliko meseci na društvenim mrežama, očito je da je ova 59-godišnjakinja posetila plastičara, te da se podvrgla tretmanu botoksa.

Suzan se povukla iz javnog života, te sama odlučuje kada će se pojaviti na društvenim mrežama, sa izjavama koje budu nedeljama u žiži javnosti. Spekulisalo se da je pronašla partnera, ali tim šuškanjima brzo je došao kraj.

Suzan je kao odrasla saznala da boluje od Aspergerovog sindroma, zbog čega je, kako je tada objasnila "ponekad imala čudne reakcije u javnosti". Međutim, ta dijagnoza nije joj previše uticala na karijeru, niti na vođenje poslova - prošle godine bogatstvo Suzan Bojl procenjeno je na 40 miliona dolara. Suzan je u međuvremenu odbila da se preseli u luksuzniju kuću, ali je kupila kuću do svoje, te ju je proširila i napravila sebi svoju kuću iz snova sa šest spavaćih soba. Pored toga, pokrenula je čak četiri firme koje joj godišnje donose prihod od nešto više od tri miliona dolara.

Foto: Tanjug AP

Autor: O. B.

#Suzan Bojl