AKTUELNO

Lako se upustio u avanturu sa sadašnjom suprugom.

Tom Henks (64) retko govori o svom prvog braku sa glumicom Samantom Lus. Popularni glumac godinu dana od razvoda od Samante, 1988. godine oženio se glumicom Ritom Vilson, a tek je sada otkrio detalje prvog braka, koji nije prošao slavno. Naime, glumac ju je varao često, a jedino su mu nedostajala deca (danas četrdesetdvogodišnji Kolin i tridesetosmogodišnja Elizabet).

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss/InvisionAP

Tom nije bio srećan u braku dugom 10 godina, a kako je rekao, bio je užasan suprug i otac. Pred kraj braka je stoga počeo da donosi odluke bez puno razmišljanja, pa se tako lako upustio u avanturu sa Ritom. Svega par meseci nakon što ju je upoznao, počeo je da vara Samantu, ali to ga je previše mučilo jer u stvari nije hteo da povredi Samantu.

Ni danas se ne ponosi što je bivšu ženu ostavio sa dvoje male dece, ali nije znao drugačije. S jedne strane hteo je da udovolji sebi, a s druge strane nije hteo nikoga da povredi, što je bilo nemoguće.

Foto: Tanjug AP/Matt Licari/Invision/AP

Kada se razvodio od prve supuge jako se brinuo kako će ostvariti svoju sreću, ali istovremeno ga je uništavalo pitanje kako će se njegova deca iz prvog braka nositi s činjenicom da im je otac ostavio majku. Tom je i sam dete razvedenih roditelja i oduvek je uviđao koliko ga je razvod njegovih roditelja povredio.

Samata Lus je takođe bila glumica, a bolovala je od raka kostiju i umrla je kada je napunila 50 godina, a klikom OVDE pogledajte kako je ona izgledala.

Autor: M.K.

#Tom Henks | Thomas Jeffrey Hanks