AKTUELNO

Posle toliko godina je otkrio zašto se upustio u tako nešto.

Slavni glumac i filmski producent Hju Grant je jedan od najuspešnijih glumaca romantičnih komedija, a tokom 35 godina duge karijere u medijima je često bio zbog svog privatnog života i skandala koje je pravio. On je uhvaćen u Los Anđelesu 1995. s Divajn Braun (pravog imena Stela Meri Tompson) i odmah je priznao krivicu, pa je dobio simboličnu novčanu kaznu i dve godine uslovno. Sada je, posle toliko godina, otkrio zašto se upustio u tako nešto.

- Mislim da znate u životu šta je dobra, a šta loša stvar. E, pa ja sam učinio lošu, i to je to - rekao je ubrzo nakon skandala s prostitutkom u emisiji Džeja Lena. Hju Grant je bio tada u vezi s glumicom Elizabet Harli. Ona mu je oprostila taj incident, ali ipak su kasnije, nakon 13 godina veze 2000. godine, raskinuli.

Foto: Tanjug AP/Joel C Ryan/Invision/AP

U novom intervjuu na WTF podcastu Marka Marona, britanska zvezda priznala je da je nelagoda nakon gledanja holivudskog debitantskog filma “Nine Months” (Devet meseci) dovela do incidenta. Prisećajući se skandala rekao je:

- Film je trebao da izađe nedelju ili dve nakon toga i imao sam loš predosećaj. Kad sam otišao da pogledam projekciju, svi su u njemu bili briljantni, a ja sam bio tako grozan - rekao je glumac.

Preispitivao je svoju ulogu u romantičnoj komediji u kojoj je glumio uz Džulijen Mur i Robina Vilijamsa.

- Jednostavno sam se razočarao u sebe. Ne znam šta se događalo - priznao je.

Autor: M.K.