AKTUELNO

Smatra da njegove emocije nisu iskrene.

Zadrugari su ove večeri imali prilike da vide snimak kada je Tomislav Panić čitao svoju pesmu namenjenu Luni Đogani u zalagaonici.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijevoj je bilo veoma neprijatno zbog ovoga, pa je nakon odgledanog klipa dala svoj komentar.

Ja bih ovo nazvala pros*ravanje. Meni je ovo presmešno. Hoće još neki da kaže da mu se sviđa i da mi piše pesme? Hoće i pesme da nam puštaju "Zabranjena ljubav", da se zabeleži? Ja to nisam primetila sa Tomine strane neke emocije. Mislim da je ovo neka fora, ne mogu da potvrdim. Koristi svoje emocije da bi dobio novac u zalagaonici. On je to meni rekao, ali ja sam izbegavala tu temu. Neprijatno mi je da spavam pored njega, mislila sam da sam mu drugarica. Kad sam saznala da mu se kao sviđam, promenila sam se prema njemu. On se meni ne sviđa. Neprijatno mi je kad spavam pored čoveka koji kao oseća nešto prema meni. On spava pored mene i gleda u plafon. Gledao je u mene, ali ja sam zabranila, pa gleda u plafon. Meni to ne prija. Nisam osetila emocije sa njegove strane, od ponedeljka mu se sviđam. On je pisao citate i Olji, tako da mani me se sa tim - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da se p*šaš po njemu. Trebalo je da mu kažeš "Hvala, nisam zainteresovana", a ne da se p*šaš po njemu - prekoreo je blogerku Miki Đuričić.

Nakon kratkog prepucavanja između Mikija i Đoganijeve, ostali zadrugari su dali svoj komentar na ovu situaciju.

Tomi se odavno sviđa Luna, ali se plašio da to kaže - rekla je Jelena Golubović, dok je Marija Kulić tvrdila da Tomine emocije prema Luni ne postoje.

Foto: Rijaliti Zadruga

Baš iz tog razloga nisam ni hteo da kažem. Da ne bih ispao budala, da ispadne kao da je fora. Neću ništa da pričam. Nisam imao smelosti da to kažem za crnim stolom, možda i jesam p*čka. Pričao sam sa Adamom i sa Markom na tu temu, ne prepoznajem sebe u toj situaciji - rekao je Panić.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ne sviđa mi se Toma. Niko mi se ovde ne sviđa i kraj, ne želim pisma, ne želim izlive ljubavi. Nisam srećna. Ne prija mi da spavam pored muškarca koji ima emocije prema meni. Nisam spavala sa muškarcem dugo, dugo i neprijatno mi je. Otvorim oči, on gleda u mene, neprijatno mi je i kraj - ponovo je rekla Luna.

Svoj komentar za kraj je dala i Tomina bivša ljubav, Olja Bajrami.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: GORUĆA TEMA U BELOJ KUĆI! David se poverio Mikiju koja devojka ima CENU, ova zadrugarka počela da se trese od muke! (VIDEO)

On je to počeo sa Minom, pa je pisao ljubavno pismo meni. Sad je na redu Luna. To su njegove igrice koje propadaju. Toma je jedan paćenik, voleo bi on da je Marko Mirković ali to ne može biti, žao mi je - zaključila je Olja.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Luna Đogani

#Tomislav Panić

'