AKTUELNO

Iskrene emocije.

Dve žive vatre Jovana Tomić Matore i Sanja Stanković, su sinoć imale još jednu svađu posle koje su i jedna i druga u depresivnom stanju. Najveći problem predstavlja to što rade u odvojenim smenama u fabrici i neće moći da razgovaraju.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se danas poverila Drvetu mudrosti da joj je mnogo teško zbog sinoćne situacije i da bi volela da napravi malo iznenađenje za Matoru, kako bi je oraspoložila.

Zbunjena sam. Ne znam šta treba da radim. Šta da joj kažem. Ona je meni draga. Ja sam zbunjena, nikad nisam ni sa jednom ženom bila toliko bliska. Moram sa sobom da raščištim da bi znala šta njoj da kažem - pričala je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam nju zavolela prvo kao čoveka i htela sam da izvučem ono dobro što ona ima u sebi. Stalo mi je do nje. Hoću da joj pomognem u svemu i žao mi je što plače zbog mene, ali ne mogu da joj pružim to što ona hoće i zaslužuje - bila je iskrena plavuša.

Matora je sigurna da ova plavuša ima neke emocije prema njoj koje nisu prijateljske,  iako ju je već nekoliko navrata odgurnula od sebe.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BOLESNO?! Miki dao svoj SUD: Žena ima dečka, muž devojku! (VIDEO)

U "Zadruzi" vlada telepatija. Dok Sanja priča sa Drvetom mudrosti o Matoroj, dok ona sa svojim cimerima u fabrici priča o ovoj plavuši. Sve to pogledajte u video-snimcima ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'