AKTUELNO

Ostao je misteriozan do kraja.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Milionski auditorijum danima unazad prati odnos ljubavnog para Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića i primećuje da u njihovoj vezi ne cveta cveće, a voditelj je uputio pitanje Subotićevoj povodom ovoga.

Foto: RTV Pink

Da li smatraš da moraš da moliš za pažnju svog dečka - upitao je voditelj Aleksandru, na šta ona nije imala komentar, a svoj odgovor je prepustila svom dečku Dragojeviću.
Ona ne moli. To što ona meni govori da je grlim, i ljubim, to se tako preformuliše. Ja smatram da joj pružam dovoljno pažnje - odgovorio je on.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, za Dragojevića je usledilo još jedno pitanje, a to je za koju od zadrugarki je rekao da ima cenu, na šta on nije hteo da da odgovor.

Ko je devojka o kojoj si pričao posle žurke i rekao da ima cenu - upitao je Milošević Davida.

Pročitajte još: NAJEŽILI SE! NAKON ONOGA ŠTO JE KARAĐORĐE OTKRIO, Aleksandra i David UPLAŠENI za Magdalenu! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Kad me bude napao neko, ja ću da pričam. Ja jednostavno ćutim. Čula se sa mojim drugovima, znam dosta. Ako bude napala ja ću reći. Ima ljubičasta, ali ima i za manju, traži toliko, pa se onda spušta - odgovorio je Dragojević.

Kako Dragojević nije želeo da kaže koju sumu zarađuje, Aleksandra ga je prekorela što to nije rekao, jer ima informaciju o tome.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'