AKTUELNO

On je i dalje optuživao da je ona kriva!

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: TvPink Printscreen

Pušten je klip u kome se jasno dokazuje da su Ana Korać i Marko Marković bili u vezi, iako je Koraćeva to poricala, a nakon što je Aleksandra Subotić optužila Anu i Minu Vrbaški da su se dogovorile da je isprovociraju, kako bi ona bila diskvalifikovana, a Koraćeva imala slobodan put do Davida Dragojevića, nastala je svađa između Aleksandre i Mine. Kada su one završile, David i Aleksandra su ušli u žestoki okršaj, gde su optuživali jedno drugo ko je kriv za njenu diskvalifikaciju:

Video si da sam taj dan bila kao tempirana bomba. Što nisi raskinuo sa mnom? Ne smeš ni u oči da me gledaš zato što s*reš. Ubio si me svojim ponašanjem - govorila mu je Aleksandra

David joj je sve vreme govorio kako je bila naporna i kako je njemu bilo teško u vezi. Aleksandra je govorila kako je ona imala traume zbog Davidovog opijanja, a posle žestoke svađe on je prokomentarisao:

J*bao me dan kada sam ušao ovde. Mamu sam sebi j*bem - kajao se David.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što se Lazar Jeremić umešao da odbrani Davida, Subotićeva mu je odbrusila:

Jesi ti ljubomoran na mene? Odj*bi bre više - rekla mu je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'