AKTUELNO

Ona smatra da on nije sposoban da izdržava dete.

Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić, roditelji rijalti učesnika Mine Vrbaški i Aleksandre Subotić otpočeli su ljubavnu romansu dok njihove ćerke borave u rijalitiju. Do njih dve je stigla ova informacija, kao i to da će u njihovu porodicu doći prinova, a Aleksadra ovu vest nije baš najbolje primila.

Foto: RTV Pink

Naime, Subotićeva smatra da njen otac nije materijalno sposoban da finansira još jedno dete i da će sva odgovornost pasti na nju i to je ono što joj najviše smeta. Ona se poverila zadrugarima da joj je informacija da će Karađorđe postati ponovo otac teško pala.

Foto: TvPink Printscreen

Ja u to ne verujem. Ko bi izdržavao to dete? Ja. Moj Karađorđe nije čovek sa zanimanjem, koji se snalazi. Ja kad sam ostala trudna, moj tata je puk'o, otišao je psihički sa glavom. Kakva crna deca, to bih sve ja nosila na grbači, ne bi niko od njih. Mina izdržava sebe, da nju izdržava mama, ona ne bi bila ovde. A ja da gledam u pasulj, ko će koga, ne možeš ti da se upoznaš sa nekim za mesec dana. Moj tata je imao devojku i pre ovoga. Moj tata može da se brine o sebi, ali ništa više od toga - ispričala je Aleksandra.
Ta situacija nije zdrava. Nije dete igračka. Čovek ne treba da pravi decu, ako ne može da ih izdržava - prokomentarisala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: VI STE TAKO ODLUČILI! Večeras je Zadrugu NAPUSTIO OVAJ UKUĆANIN! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'