AKTUELNO

Veliki šef stalno ima iznenađenja koja ne očekujemo!

Druga sezona najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, "Zadruge", počela je pre nešto manje od dva meseca, kada se na velelepno imanje uselilo preko 50 učesnika. Tog 6. septembra imali smo prilike da vidimo kako ovaj grad nadomak Beograda izgleda i nije bilo osobe koja nije bila oduševljena onim što vidi. Međutim, Veliki šef ne bi bio ono što jeste da nema tajni koje će tek otkriti učesnicima i gledaocima.

Foto: Pink.rs

Naime, večeras smo prvi put od početka rijalitija imali prilike da vidimo novi prostor u okviru Zadruge! U pitanju je "dark room", u koji su večeras prvi kročili Adam Đogani i Aleksandra Subotić. Adam je, kao nagradu zbog izvršenog zadatka, dobio priliku da izabere jednu žensku osobu, a da to nije njegova sestra Luna Đogani. On se odlučio za Aleksandru i njih dvoje su se uputili u "dark room" gde su proveli izvesno vreme uživajući u večeri koju im je priredio Veliki šef, kao i muzici uz koju su njih dvoje zaplesali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI MI JE ONA PRIJATELJ: Aleksandra OPLELA po Luni, David je branio! NJIHOVOJ SVAĐI NIJE BILO KRAJA! (VIDEO)

Kako izgleda "dark room" i šta su Aleksandra i Adam tamo radili možete pogledati u nastavku, a nama ostaje samo da se zapitamo šta to još Veliki šef krije na svima poznatom imanju.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'