AKTUELNO

Iako su u Beloj kući kamere zabeležile svaki kutak u kojem ukućani imaju pristup, tračevi i tajne ipak postoje kod mnogih zadrugara, a koje Veliki šef svojom igrom i te kako želi da otkrije.

Iako su zadrugari podložni konfliktima i raspravama koje se svakodnevno dešavaju, o nekim tajnama i tračevima ipak ne žele da govore javno.

Naime, nakon pisma Velikog šefa koji je naglasio da će svi zadrugari koji učestvuju u igri biti bogato nagrađeni, samo 12 takmičara imali su priliku da se prijave. Među zadrugarima koji su pristali na to bili su Milan Milošević i Filip Đukić.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da je Milan i te kako informisan o svemu što se u kući dešava, nije mu promakao ni trač da je Filip u kući imao s*ks sa jednom zadrugarkom koja je za kratko vreme napustila takmičenje. Odlučio je da oda tajnu da je reč o Anđeli Veštici.

Filipe, čuo sam jedan trač. Pre mesec dana imao si s*ks sa Anđelom Vešticom. Ona je to nama ispričala one noći kad ste se ljubili, priznala je to meni i Saški - pitao je Milan.

Foto: RTV Pink

Svi ukućani bili su vidno iznenađeni, iako je poznato da je Anđela u rijalitiju imala ljubavni odnos sa Đeksonom. Filip je navodno bio iznenađen sa izgovorom da se toga ne seća.

Foto: Printscreen Youtube

Ja se ne sećam da se to ikad desilo, tako da taj trač nije istinit - priznao je Filip.

Koliko je Filip bio iskren sa odgovorom kojim je priznao da sa Anđelom nije imao apsolutno ništa tokom učešća u najpopularnijem rijalitiju ,,Zadruga", pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Filip Đukić

'