AKTUELNO

Ovako izgleda majka Vladimira Tomovića.

Odnos između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića turbulentan je iz dana u dan. Nakon žestoke svađe koje su imali, Tomović je dobio tajni zadatak da 24 sata ignoriše ovu ukućanku, a Staniji nije bilo jasno zašto Vladimir beži od nje i neće da razgovaraju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je Veliki šef poslao pismo da je Tomović bio na tajnom zadataku i da je to razlog zašto je ignoriše, Stanija se rasplakala i govorila Vladimiru da ne može da veruje da ju je "prodao" sa suplemente.

Foto: Rijaliti Zadruga

Međutim, oni su uspeli da izglade svoje odnose i nastave sa romansom. U toku svojih svađa sa Stanijom, Vladimir često spominje svoju porodicu za koju govori da se sigurno ljuti kada ovu zadrugarku vidi u opuštenijem izdanju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Za portal Pink.rs oglasila se Stanijna majka preko njene menadžerke Tamare, koja je rekla da joj je teško da gleda svađe Vladimira i njene ćerke. Sa druge strane, majka Vladimira Tomovića se ne oglašava, a javnost gotovo nikada nije imala priliku da vidi kako ona izgleda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, na Instagram nalogu ovog zadrugara nalazi se fotografija koju je Vladimir objavio sa svojom majkom Ljiljanom Tomović početkom godine sa jedne svadbe. Tom prilikom imao je i veoma emotivan potpis, u okviru kog je istakao da je ona najvažnija osoba u njegovom životu i da nju najviše voli.

Niko se ne voli kao ona koja ti je život podarila! - napisao je Vladimir Tomović tada na svom Instagramu profilu ispod ove objave.

PROČITAJTE: STANIJINA MAJKA JE ZGROŽENA I VEOMA POTRESENA! Nakon što je Vladimir urlao na Staniju, oglasila se ONA: Nije zaljubljen, samo želi da bude POPULARAN!

Autor: S. Kuvekalović

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'