AKTUELNO

Ceo sukob je nastao zbog Vladimira Tomovića.

Pre nekoliko dana u "Zadrugu 2" se vratila Višnja Petrović koja je odmah prenela informaciju Staniji Dobrojević od njenog dečka, Vladimira Tomovića.

Naime, Tomović je navodno poručio svojoj lepšoj polovini da pazi na svoje ponašanje prema muškarcima u Beloj kući i da se manje druži sa pojedinim zadrugarima.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ovo je Staniju pogodilo, a naročito ju je izbacilo iz takta kada je Višnja rekla da je poštuje i ceni zbog toga što je ona Tomovićev izbor.

Njih dve su ušle u sukob, koji su ove večeri odlučile da razreše, pa su izašle u dvorište luksuznog imanja kako bi porazgovarale.

Meni je stalo do toga da ti ne misliš da sam ja tebi dala neke dezinformacije. Ja neću više o tome da pričam. Ti si moj stav o tome videla. Ja od tebe nisam očekivala da ćeš reći to, ali ok - rekla je Višnja.

Foto: Rijaliti Zadruga

Nisam rekla, ali sam odreagovala. Ja sam se tu noć smorila, plakala sam. Nisi ti kriva, mene je potresao on. Da je poruka bila lepa ja sam mogla da blistam, da letim ovde, da budem srećna, da ti budem zahvalna. Ja sam se smorila, on me je smorio, on me poremetio i izmračio me. To nema veze sa tobom, to je mogao da bude bilo ko drugi. Hvala ti što si prenela, ja sam ispala katastrofa jer je bilo jače od mene. Ja sam ti se izvinila i rekla da ću ti to nadoknaditi. A onda dalje, ponizila si me kad si rekla: " Ja te poštujem zato što si njegov izbor" - navela je Stanija.
Nisam bila svesna odjeka svojih reči u tvojoj glavi. Meni je jasno da je tvoj ego izražen. To sam tek posle shvatila. Ali sam ti najiskrenije rekla. Ne mogu da verujem da si ti to na taj način shvatila. Ja sam tebe od tog trenutka počela da gledam na drugačiji način, jednostavno, tad si pobrala moje simpatije, videla sam tvoj karakter na drugačiji način - istakla je Petrovićeva.

Foto: Rijaliti Zadruga

Zatim se Stanija prisetila i jedne svežije situacije, koja ju je naročito pogodila, te je priznala da je tražila od Lepog Miće da kaže Višnji da joj se više ne približava.

I onda kao danas da si htela da me kupiš sa 300 dinara. Rekla sam Mići: "Teraj je od mene" - bila je iskrena Dobrojevićeva.

Foto: Rijaliti Zadruga

Meni je žao što sam ja u tvojim očima perfidna i pokvarena. Ja nisam drukara i cinkara, niti sam ja njegov fan, niti bilo šta. Meni je Vladimir duhovit i to je to. Ja ne mogu da shvatim da si ti to tako usko shvatila - navela je Višnja.

One su posle dugog razgovora uspele da izglade odnose, a Stanija je prihvatila izvinjenje svoje cimerke.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: NEVOLJE U RAJU! Luna i Marko se posvađali zbog cimerke: ONA ME NE VOLI ZBOG MOJE MAME, TI MI SVE KVARIŠ! (VIDEO)

Prihvatam izvinjenje i vreme neka dalje pokaže kako će ići - zaključila je Dobrojevićeva, pa su se obe vratile u Belu kuću.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Stanija Dobrojević

#Višnja Petrović

'