AKTUELNO

Njihova svađa je trajala satima.

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović danas su se žestoko posvađali, nakon što je bivši sportista zatekao Dobrojevićevu da razgovara sa njegovim, kako kaže, rijaliti neprijateljima.

Oni su započeli svađu u Hotelu Zadruga, nakon što se starleta vratila kod Vladimira, od kog je bila odvojena neko vreme jer je pričala sa Doroteom Jovanović, Miljanom Kulić i Ramonom Beganović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tomović joj je to neobavezno ćaskanje sa zadrugarkama veoma zamerio jer se baš ovog jutra posvađao na krvi i nož sa Doroteom.

Znaš ko me mrzi, oni koji su mi najbliži - bio je uveren Vladimir.

Foto: Rijaliti Zadruga

Oni znaju da ne mogu da dostignu tvoj nivo - rekla je Stanija, pokušavajući da spusti loptu.

Njihova svađa je potrajala, a nakon teških reči, Tomović je zaključio da će starleta postati omražena u narodu ako više ne bude sa njim.

Srozaćeš se ako meni koji ti želi isto što želi i svojim najmilijima, izgubiš. Neće biti spletki ako ti i ja završimo. Spreman sam na svaku kaznu ali onog momenta kad završimo ja neću reći ni jednu reč - naveo je Vladimir.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ti si u vezi od kad od onda kad si dobio tetovažu, ne od kad smo se poljubili - istakla je Stanija.

Nakon što su nakratko spustili ton, Tomović se ponovo prisetio svađe sa Doroteom koja je u njemu probudila ono najgore.

Što me nisi branila, što me nisi opravdala. Ti nemaš osećanja prema meni, nemaš želju da me odbraniš - urlao je zadrugar.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ti si rekao da si srećan kad se svađaš sa njom. Katastrofa mi je da napadaš devojku od 20 godina, da je gaziš. Kažeš joj "100 puta joj je*em majku" - komentarisala je Stanija njegov odnos sa Jovanovićevom.

PROČITAJTE JOŠ: OSMISLILI PLAN KAKO DA OPSTANU U BELOJ KUĆI! Aleksandra i David se dosetili nečega što niko nije do sada! (VIDEO)

Je*em joj majku po hiljadu puta, prljavu i aljkavu - ponovio je Vladimir.

Kompletnu svađu ovih zadrugara pogledajte u snimcima koji slede.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'