AKTUELNO

Svađa trajala više od sat vremena.

Za svađu između Gordane Džehverović i Teodore Džehverović sa jedne i Mace Diskrecije i Miljane Kulić sa druge strane, može se reći da je jedna od najdužih rasprava u "Zadruzi", jer je trajala više od sat vremena.

Foto: RTV Pink

Tokom ove svađe koja se dogodila u spavaćoj sobi, Miljana Kulić je čak režala i lajala na svoje cimerke u trenutku kada se popela na krevet. Inače ove ukućanke posvađale su se i ranije u togu Igre istine, a tom prilikom Miljana je rekala da je na "Zadrugoviziji 3" videla koliko su loše osobe Gordana i Teodora.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Daleko bilo da znamo šta je jahta, pa posle da dolazi mama u rijaliti. Naš sukob je nastao kada se ona cerekala, a ja ovde umirala od bolova - govorila je Miljana.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Da nije trudna ne bih je pogledala u životu. Ti toliko lažeš! Da li je moguće da toliko lazeš? Sram te bilo Miljana! Slušam ovde kako lažeš sve vreme. Urnišeš me, ja te trpim, poštujem, poštujem to dete u tebi, Goca u pola 3 pravi picu, daje ti pare... Sram te bilo Miljana! Samo da vidim šta će mama da ti kaže! - pričala je Teodora.

Foto: RTV Pink

Setićeš se mene na porođaju - rekla je Gordana u jednom trenutku Miljani.
Zašto? Šta to znači? Da li je to neka kletva? Šta to znači? Šta bi to trebalo da znači? Da se setim tebe na porođaju? - pitala se Miljana, a onda je dodala: Seti se ti mene kada umreš, kada budeš gorela u paklu, smrdljiva seljančuro!

Foto: RTV Pink

Kako je u celosti izgledala ova svađa, kao i šta se sve dešavalo, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Gordana Džehverović

#Maca Diskrecija

#Miljana Kulić

#Teodora Džehverović

'