AKTUELNO

Na njenom mestu bi poželela da bude svaka devojka.

Regionalna zvezda Elma Hrustić snimila je nedavno svoj novi spot za pesmu "Ne kupuj me suzama" u glavnom gradu Srbije, a dok njeni fanovi sa nestrpljenjem iščekuju premijeru novog singla, nezaobilazno je i pitanje od koga je dobila čarobnu zlatnu narukvicu protiv uroka.

S obzirom na to da pevačica vodi poreklo iz daleke Turske, zemlje gde "plavo oko" simboliše amajliju protiv uroka, a negde srećnu potkovicu, ovim poklonom je, kada ga je dobila, bila dirnuta.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, ona je kao poklon od glumca poznatog kao Bali-beg, dobila upravo ovu narukvicu za sreću, a to ju je veoma obaradovalo.

Foto: Promo

Danima me pitaju ko je tajanstvena osoba koja mi je poklonila narukvicu, bila sam dirnuta kada mi je poklon stigao od moga dragog komšije Buraka Ozčivita, popularnog kao Bali-beg. Želeo je da mi pokloni nešto za sreću na novom projektu i zaista sam mu zahvalna na tome - rekla je Elma.

Foto: Promo

Hrustićeva priznaje da se na ovome neće zaustaviti njihovo poznanstvo i da će premijeru svoje nove pesme i spota proslaviti upravo sa popularnim glumcem na divnom Bosforu.

Mnoge dame bi poželele da se bar na nekoliko minuta nađu u ulozi ove zvezde i provedu neko vreme sa jednim od najlepših glumaca, pa će joj siguno zavideti zbog ovoga.

Pročitajte još: ATMOSFERA NA ZAVIDNOM NIVOU: U Golupcu pobeda vaterpolista proslavljena uz Dejana Petrovića! (FOTO+VIDEO)

Pink.rs

#Bali Beg

#Elma Hrustić

'