AKTUELNO

Pobednica "Zadruge" prokomentarisala je kreacije svoje ljute supernice.

Kristina Kija Kockar i Luna Đogani su definitivno dve najzapaženije učesnice rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti. U prilog tome ide i činjenica da su upravo njih dve osvojila prva dva mesta u superfinalu "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Luna se po napuštanju Bele kuće potrudila da ispomoviše svoju modnu liniju "Luna Đo" koja je pokrenuta još za vreme njenog boravka na luksuznom imanju.

Mnogo se komentarisalo da su neki komadi iz ove linije prekopirani od stranih brendova, a komentar na sve dala je i pobednica "Zadruge" i Lunina ljuta protivnica - Kija.

Foto: Pink.rs

Čula sam da otvara butik i drago mi je zbog nje, želim joj svu sreću. Dala sam joj nekoliko dobronamernih saveta šta treba da radi. Što se tiče stvari, neke nisu moj fazon, ali ima komada koji mi se sviđaju. Drago mi je, jer je to njen san. Čula sam i da je iskopirala tuđu liniju, ali šta ima veze. Neka doda pokoji detalj, sve to može da se proda i iskoristi - rekla je Kristina.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: ANA KORAĆ NEĆE NI DA ČUJE ZA KOŠARKAŠA: Janjuš se vratio svojoj porodici, mi smo završili! (VIDEO)

Kockareva je i ovim još jednom stavila do znanja da je na priču, sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem  i njegovom bivšom devojkom sa kojom ju je prevario pred kamerama, stavila tačku i da im želi sve najbolje u karijerama.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'