AKTUELNO

Maca Diskrecija iskreno prokomentarisala svoje cimerke.

Luna Đogani je nominovala Marka Miljkovića za osobu koja će se naći u izolaciji i pri tom prokomentarisala da je tu odluku donela zato što joj je "Kristina draža od Marka i da će uvek biti". To je vrlo neobično s obzirom na to da je ona njena "suparnica". Pa je na pitanja novinara odgovorila zašto je dala takav komentar.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla sam da imam bolju komunikaciju sa njom, sa njim nemam nikakvu komunikaciju. To je jedina osoba sa kojom nisam dobra u kući. Pored svega toga mi umemo da pričamo i da se jedna drugog nasmejemo, sa njim nemam nikakvu komunikaciju, ne gledamo se, nemamo ništa, kao da nismo u kući. Danas smo imali čak i sukobom - rekla je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Komunikacija između Slobine devojke i supruge veoma čudan svim gledaocima kraj malih ekrana, ali i njihovim cimerima. Maca Diskrecija je bila vrlo iskrena i objasnila kako njihov odnos zapravo izgleda, a potom je dala svoje mišljenje i Kija.

Njih dve su ozbiljno bolesne. Evo zašto. Toliko su igrale zajedno kao da su njih dve bile 5 godina, a ne kao da su bile Sloba i Kija. Toliko su bile bliske. Baš se druže. Meni je to bolesno. Ova (Luna) uzela ovoj muža, ona se sa njom druži umesto da je otkači. Ovoj sad bitna Kija, bliža je sa njom, a u stvari ne može da je gleda očima - prokomentarisala je Maca.

Foto: RTV Pink

Rekla sam da mi ovde živimo zajedno pa je malo teže da se izbegavamo. Ali prvenstveno smo u dobroj komunikaciji upravo zbog Slbodana zato što ona je u dobroj komunikaciji. Slobodan i ja se posvađamo na krv i nož, ali nakon toga kao da ništa nije bilo. U tom trenutku ako on i ja komuniciramo moram i ja sa njom i ona sa mnom. Ima ona mana milion, ali ona mi je u bolja od polovine ovde ljudi. Lepak koji sve ovo drži je Slobodan, da nije njega verovatno bi se više izbegavale - završila je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: Filip se pravdao se BIVŠOJ pa OTRČAO kod Kije, a onda je ONA POBESNELA: Stavljam tačku na ovu priču! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajete u video-snimku ispod teksta.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'