AKTUELNO

Trudnica kao i uvek bez dlake na jeziku.

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" kod voditeljke Katarine Nikolić gostuje bivša zadrugarka Miljana Kulić. Ona je i ovoga puta otvorila dušu i iznela svoje mišljenje o svakoj spornoj situaciji koja se desila u rijalitiju ali i van njega.

Kako je portal Pink.rs došao do ekskluzivne prepiske između Lune Đogani i Jovane Tomić Matore, voditeljka je o ovoj situaciji pitala Miljanu, koja je sa njima dvema provela više od pet meseci u rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

Čula sam da su se Jovana i Luna družila napolju. Ja sam Matoroj mnogo puta govorila da ne sme da bude pristrasna prema prijateljima. Mnogo situacija postoji kada prijatelji u rijalitiju jedni drugima zabodu nož u leđa. To što je bilo među njima, posle rijalitija, ne zanima me. Ne mogu sa tim da se opterećujem - rekla je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KRENULO GA POSLE ZADRUGE, POKORIO NEMAČKU I ŠVAJCARSKU: Sloba celo leto provodi RADNO, evo gde će sve nastupati! (FOTO+VIDEO)

Podsetimo, Luna i Matora su bile veoma dobre prijateljice pre ulaska u Belu kuću, međutim, u rijalitiju se sve promenilo. Njih dve su sada na ratnoj nozi, a Tomićeva je imala žestoke svađe čak i sa blogerkinom majkom, Anabelom Atijas.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

'