AKTUELNO

Trudnica je kao i uvek bila bez dlake na jeziku.

Najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu" kao petoplasirana ukućanka napustila je Miljana Kulić. Ona se "Škodom" prevezla do studija u Šimanovcima, gde su je dočekali bivši zadrugari i porodica.

Njoj je čestitke uputila i voditeljka Dušica Jakovljević, a potom je dobila nagradu za osvojeni plasman.

Foto: Pink.rs

Izliv emocija, i sreća i tuga. Ne mogu da verujem da ću se probuditi bez bubice, muzike... - ispričala je Miljana svoje prve utiske.

Trudnica je tokom svog boravka bez dlake na jeziku komentarisala šta misli o glavnim akterima ljubavnog trougla, Luni Đogani, Kristini Kockar i Slobi Radanoviću, a sada je otkrila ko je njen favorit.

Što se tiče zadrugara, svima želim sreću, prednost dajem Kristini Kockar, ona je moj favorit. Ja bih zaista volela da pobedi, jer je svašta preživela. Ja ne mogu da se izdignem iz situacije kada je život u pitanju. Milion puta sam se pitala ko od njih glumi. Menjala sam mišljenja stalno, jer su oni promenili svoje ponašanje. Čovek na osnovu situacije promeni mišljenje - rekla je Miljana.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da je njih četvoro ostalo u Beloj kući, Kulićeva nije krila šta misli ko će od njih zauzeti fantastična prva tri mesta.

Volela bih da Teodora bude druga. Sloba kao treći, on je kao čovek mnogo dobar, kada treba da ti pomogne on je prvi. Ako moram da definišem od njih četvoro, onda Sloba Radanović - rekla je Miljana.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: Maca posle svega PRIZNALA DA NIJE IMUNA na Boru, a onda je on OVIM REČIMA pokušao da je SMEKŠA! (VIDEO)

Miljanin intervju možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'