AKTUELNO

Ima i onih negativnih komentara, ali to su fanovi od one devojke koju neću da spominjem - Bora Santana je samo za Pink.rs otkrio kako su reagovali fanovi njegove nesuđene devojke Mace Diskrecije.

Bora Santana je prošle noći zvanično napustio Zadrugu i time uspešno završio svoje učešće. Takmičar je za devet meseci svog boravka u Beloj kući predstavio sebe onako kako je najbolje znao, a svađe i konflikti nisu bili njegovo oružje za borbu.

Iako je bilo poznato da je Maca Diskrecija do samog kraja gajila iskrene emocije prema njemu, on se sa njom nije ni pozdravio kada je izašao iz kuće. Mi smo odmah iskoristili trenutak da stupimo u kontakt sa njim kako bi ga upitali da li se kaje zbog toga, kao i kakvi su njegovi utisci, a on je nerado dao svoj komentar i nagovestio nam da su njeni fanovi i te kako negativno reagovali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iskreno, još sam pod nekim utiscima, zbunjen sam totalno. Ljudi hoće da se slikaju, čudno mi je sve i ne znam kako da ti objasnim. Ne mogu još da se priviknem. Obožavateljke pišu, uglavnom sam ih oduševio i to mi je drago. Ima i onih negativnih komentara, ali to su fanovi od one devojke koju neću da spominjem - rekao je Bora aludirajući na Macu.

Macini obožavaoci nisu bili zadovoljni njegovim ophođenjem prema njoj, čak i kada joj za sam kraj nije ni pružio ruku. Ni video-klip koji su mu poslali, u kojem se jasno vidi koliko joj je bilo teško zbog toga, na njega nije uticao emotivno, a ni pozitivno.

Foto: RTV Pink

Nisam video, neki njen fan mi je poslao snimak i iskreno da ti kažem ne zanima me.

Sa mnogim zadruarima se nije čuo ni video zbog nedostatka vremena, ali je zato bio spreman da sa Mikijem Đuričićem odmah nastavi svoje druženje.

Sa Mikijem sam se čuo, jedva čekam da se vidimo i tako... - bio je ushićen Bora.

K.Ristić

#Bora Santana

'