AKTUELNO

Teodora u Zadruzi glumi neko nevinašce, a nije ništa bolja od Mace Diskrecije - trvdi Osmanijev prijatelj za Pink.rs.

Domaća javnost bila je u šoku nakon priče da je jedva punoletna učesnica rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' Teodora Džehverović (19) bila u šemi sa kontroverznim albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem (57). Teodora je jedna onih devojaka koje je Ćazim ugostio u svom klubu i hotelu u Poreču.

Foto: Ivan Vučićević

PROČITAJTE JOŠ: SLEPO ZALJUBLJEN! Anđelo priznao Teodori: Ono što sam RADIO TEBI, nisam nikad nikom! Evo o čemu se radi

Ona je danima uživala u Osmanijevom gostoprimstvu i luksuzu, međutim navodnu šemu sa albanskim biznismenom nije želela da potvrdi. Kako saznajemo od Ćazimovog prijatelja, Teodora jeste bila u šemi sa biznismenom, ali je za njega ona bila samo prolazna avantura.

Foto: Instagram

- Teodora je žestoka lažljivica. Ja sam je lično letos viđao sa Ćazimom, nije se odvajala od njega! Kakav dečko, kakvi bakrači! Spavala je u njegovom hotelu i na njegovoj jahti u Poreču provodila noći. On je moj dobar prijatelj i rekao mi je da sa njom radi ono što i sa svakom drugom. Rekao mi je da će je proslediti dalje čim je izgustira - kaže naš dobro obavešteni izvor i dodaje:

Foto: Instagram

Foto: Instagram

- Teodora u Zadruzi glumi neko nevinašce, a nije ništa bolja od Mace Diskrecije! Neka i dalje prodaje priču svom manekenu Anđelu, još malo pa će ga ubediti i da je devica - završava za Pink.rs Ćazimov prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Ćazim Osmani

'