AKTUELNO

Želela bi da snimi pesmu u njenom stilu.

Kristina Kockar je ostvarila neverovatan rezultat na poslednjoj po redu "Zadrugoviziji", gde je osvojila čak tri nagrade, ali je od produkcije televizije Pink dobila i pesmu.

Foto: TvPink Printscreen

Upravo zbog toga Zorica Marković je postavila pitanje Kiji da li će zaista početi da se bavi muzičkom karijerom kada izađe iz "Zadruge".

Ćao, Kiki, mrvice! Da li ćeš posle uspeha na "Zadrugoviziji" nastaviti uspešnu muzičku karijeru? Mi ćemo biti koleginice drage - glasilo je Zoričino pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Čudno mi je kad se tako nešto kaže, nikad mi to nije padalo na pamet. Ali ako zaista dobijem tu pesmu, ja bih to snimila, što da ne. Ako sam već dobila pesmu od Pinka, probaću, zašto da ne. Mnoge stvari još treba da rešim, posao mi je najmanji problem. Verujem da kada bih krenula da se bavim pevanjem da bih bila uspešna u tome. Snimila bih nešto popularno, pop, folk, rnb. Nešto slično kao Milica Pavlović ili kao Severina. Pozivam Bubu i Jalu da mi naprave pesmu - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MNOGO JE STROGA, NISAM SMELA NIŠTA DA JOJ KAŽEM: Sara otkrila kakav odnos ima sa majkom! (VIDEO)

Ono što Kockareva ne zn, jeste objava poznatog repera Jale Brata na društvenim mrežama da će vrlo rado Kiji uraditi pesmu, s obzirom na to da je ona njegov favorit u ovom rijalitiju i da svakodnevno prati svaki njen korak.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zorica Marković

'