AKTUELNO

Pevačica otkirla razlog zbog kog je izabrala da snimi baš pesmu "Nisam udata".

Atraktivna Pinkova zvezda nakon duže pauze obradovala je svoju publiku novim singlom. Gabrijela Pejčev prošle nedelje predstavila je spot i pesmu "Nisam udata", a ako je suditi po prvim reakcijama, ova pesma će biti hit kao i njena prva pesma "Ne dam nikom da me zeza".

Gabi je, kako sama kaže, dugo bila u medijskoj izolaciji, ali je vredno radila i dužila se sa svojom publikom širom regiona.

Odužilo mi se ovo oko nove pesme, prvo sam htela brzu, pa onda sporu. Nisam mogla da se odlučim šta ću I na kraju je pobedila  „Nisam udata“ - rekla jeGabrijela za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Mlada pevačica je otkrila i šta je bilo ključno pri odabiru pesme:

Oko mene je toliko devojaka koje su neudate, koje ne mogu da nađu svoju srodnu dušu, koje izlaze i ne mogu da nađu nikog normalnog. I kada nađu nekog normalnog, taj nešto brani. Kada sam čula reči, podsetilo me na nekoliko devojaka koje znam koje nisu udate, i ne nameravaju da se udaju.

Iako reči njene pesme govore da ne planira da se uda, Gabi je priznala da je zamišljala svoj važan dan.

- Kad sam bila mala, kao svaka devojčica, zamišljala sam tada dan svog venčanja. I sad zamišljam taj poseban dan, ali prosto ne razmišljam još u tom smeru. Uskoro punim 25 godina i mislim da imam dosta vremena. Imam vremena da se posvetim sebi, karijeri, da ne pravim dužu medijsku pauzu - iskrena je bila Gabrijela.

Foto: Pink.rs

S pobzirom na to da je na Milicu Dabović pre dve nedelje nasrnuo njen bivši dečko Simon Šime Šiklić, u javnosti se sve više govori o nasilju nad ženama. Gabi ističe da devojke ne treba da trpe nikakvu vrstu nasilja.

Hvala Bogu, nisam se susretala sa tom torturom od strane partnera, ni psihičkom, ni fizičkom. Mislim da, kada bih malo osetila da me neko koči, guši, odmah bih otišla od tog muškarca. Poenta veze nije da ti neko zabrani da nosiš usko, kratko, ili bilo šta da brani. Poenta je da te taj neko podržava. Kad bih samo malo osetila da to ne štima i da moram ceo život da menjam, ja bih otišla - rekla je Gabrijela Pejčev.

Pevačica ne zna koji je razlog svađe njene drugarice Milice i njenog bivšeg partnera, a da osuđuje svaku vrstu nasilja.

- Još uvek ne znam pravi razlog incidenta koji se desio između njih. Sa Milicom se još nisam videla. Htela sam da se odmori od svega, da se malo stabilizuje, a onda ćemo da sednemo da popričamo - istakla je Gabi.

Ukoliko još uvek niste čuli Gabrijelinu novu pesmu, možete to učiniti sad.

Autor: J. Vučić

#Gabrijela Pejčev

#Intervju

#Pesma

#pevačica

'