AKTUELNO

Pevač smatra da ne bi bilo na odmet snimiti i duet sa ovakvom zvezdom.

Petogodišnji dečak Ljuba Stanković svojim glasovnim mogućnostima i šarmom koji poseduje mesecima unazad oduševljava milionski auditorijum nastupajući u muzičkom takmičenju za talentovane mališane, "Pinkovim zvezdicama".

Foto: Privatna arhiva

Ljuba je tokom takmičenja izrazio želju da upozna svog idola Sašu Kovačevića, koji se nakon toga sa njim zbližio, često su se posećivali, a pevač je bio čak i gost u porodici Stanković za njegov rođendan. Iako je preokupiran svojim obavezama, pevač je uvek informisan kako se kotira njegov miljenik.

Foto: TvPink Printscreen

Pratim Ljubu, ne mogu reći da pratim sve ostale takmičare, nije da ne želim, ali prosto dosta sam posvećen novim pesmama, turnejama, ugostiteljskom objektu na kom radim, od jutra do mraka sam posvećen 101% tome i ne stižem. Sa druge strane, uvek dobijem neki klip u kom Ljuba peva neku moju pesmu, između ostalog se često čujemo, pa sam upućen šta i kako radi. Ja mu želim svu sreću i mislim da je on prava Pinkova zvezdica - rekao je Saša.

Kovačević je oduševljen potencijalom koji poseduje ovaj petogodišnjak i nije krio da bi sa zadovoljstvom snimio duet sa njim.

Zašto da ne. Mali Ljuba, kao i njegova sestra, izvanredni su vokali. To je jedna specijalna emocija koju ne shvatam kako nose ta deca od pet ili od 10 godina. To je nešto zaista posebno i roditelji treba da budu jako ponosni - rekao je Kovačević.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da je polufinale "Pinkovih zvezdica" u toku, Saša je otkrio za portal Pink.rs da je svim srcem uz ovog harizmatičnog dečaka i da mu pruža maksimalnu podršku.

Navijam za Ljubu u polufinalu, a ono što bih mu poručio jeste da ostane onakav kakav je do sada bio i da ništa ne menja, jer onime što je pokazao kupio je celu naciju - rekao je u intervjuu za Pink.rs Saša Kovačević.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović/Pink.rs

Pročitajte još: SPEKTAKL U DRUGOM POLUFINALU! Očekuju vas nastupi 15 najboljih učesnika, VI ODLUČUJETE KO PROLAZI U FINALE PINKOVIH ZVEZDICA! (VIDEO)

Budite i vi večeras posle 21 čas uz televiziju Pink i ne prpustite drugo polufinalno veče Pinkovih zvezdica i neviđeni šou koji su vam spremili najtalentovaniji mališani u regionu.

D. B.

#Ljuba Stanković

#Pinkove zvezdice

#Saša Kovačević

'