AKTUELNO

Smatra da bi sve bilo bezoblnije da je pevač priznao istinu na vreme.

Tokom večerašnje "Igre istine" Lepi Mića je zahtevao od Zorice Marković da javno pred svim ukućanima iznese mišljenje o ljubavnom trouglu Luni Đogani, Kristini Kockar i Slobi Radanoviću.

Foto: Printscreen Youtube

Mislim da je to tuga, tužna priča. U ovoj priči meni se nije dobao način na koji se sve to odigralo. Ne možemo to da osudimo. Ja sam u javnosti rekla da je Luninom ponašanje "dno dna", ali to je moje mišljenje, a njeno pravo na život. Bezbolnije bi bilo da je priznao istinu i rekao, a imao je vremena. Treba razmišljati i o drugoj strani. Ljudski je zaljubiti se, ali to zaista boli. Ja sam prevarena žena i znam šta je to. Ne mogu ja osuđivati nikoga - započela je Zorica.

Foto: Printscreen Youtube

Takođe, kako se i dalje vodi polemika da li je Kija imala nešto više od prijateljstva sa Filipom Đukićem, Markovićeva je stala u njenu odbranu.

Nisam na Kijinoj strani. Zašto ne verujem da je to uradila. Svako normalan ne bi sebi dozvolio da se to nešto desi, pa čak i iz najgore osvete. Ja zasigurno znam da taj Andrija postoji - rekla je pevačica, a onda dodala da oseća Kijin bol.

Foto: Printscreen Youtube

Radanović se nije složio sa Zoričinom izjavom, pa rekao da u sebi krije nešto što niko od ukućana ne zna, a zbog toga je nastala nova svađa između njih i tom priliko je Kija nazvala Slobu "jadnikom".

Pročitajte još: ZATVORILI SE U TUŠ KABINU, A ONDA JE AKCIJA MOGLA DA POČNE: Marija Ana i Filip ni dan ne mogu da izdrže bez S*KSA! (FOTO 18+)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'