AKTUELNO

Zbog ovoga su mnogi razmišljali da li da pristanu.

Veliki šef je u toku dana poslao pismo u kojem je naglasio da je potrebno da dvadeset dobrovoljnih takmičara učestvuju u velikom izazovu.

Zadrugari nisu znali o čemu se radi, a pojedini su bili skeptični zbog toga što nisu znali u kakvom će zadatku učestvovati.

Foto: Printscreen Youtube

Među njima je nastala žestoka rasprava, a onda im je stiglo naredno pismo u kojem je Veliki šef obrazložio o čemu se zapravo radi.

Dragi zadrugari, vreme je da čujete o čemu se radi. U bazenu se nalazi više od sto loptica. Članovi jedne grupe treba da stanu uz jednu ivicu, a drugi uz drugu. Zadrugar uzima lopticu i dodaje drugom u usta. Loptice ne smete dodirivati rukama. Loptica ide u lancu i onda se nosi do jezera do kante gde ćete i skupljati loptice. Igra se nastavlja tek kada zadrugar stane prvi u lancu i doda lopticu sledećem. Runda traje sve dok ne čujete zvuk koji označava kraj - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Takmičari su priznali da im se ova igra nimalo ne dopada, a jedan od razloga bio je što nisu želeli da uzimaju loptice koje su prethodno njihovi cimeri stavljali u usta.

Ja se izvinjavam, ali ja se gadim, neka me kazne slobodno - rekao je Vojke.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ću da povratim, ja stvarno ne mogu - dodao je Milan.

Šta su zadrugari odlučili i ko će na kraju ostati da se takmiči pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'